Блогът харесва ли Ви?

петък, 20 юли 2012 г.

Пътешествия до Средната земя по случай излизането на „Хобит"


Авиокомпанията Air New Zealand ще привлича туристите чрез специални тематични хобитски самолети, които ще промотират очаквания филм "Хобит: Неочаквано пътешествие”, съобщава в. Telegraph.
Новосъздадените брандирани самолети ще включват редица начини за представяне на новата продукция на Питър Джаксън, като ще летят от Великобритания и Америка.
Дори билетите за това удоволствие ще са тематични, а обслужващият персонал ще се съревновава за най-добър двойник на Билбо Бегинс, като ползва атрибути от сорта на заострени уши.
Стартирането на кампанията започва с премиерата на самия филм и ще продължи и с появата на следващия проект от поредицата.  "Хобит: Дотам и обратно” трябва да излезе година след първия.
Авиокомпанията ще превърне Боинг 777-300 в летящ билборд за първата продукция и Боинг 777-200 за втората.
Според Майк Тод, генерален мениджър маркетинг и комуникации в Air New Zealand, Нова Зеландия вече се е утвърдило като дом на Средната земя, а авиокомпанията ще даде възможност на туристите да се докоснат до тази магия.

„Силно сме развълнувани от перспективата на превозим толкова много международни посетители, които ще пътуват до Уелингтън за световната премиера на филма", споделя Майк Тод генерален мениджър маркетинг и комуникации на „ Нова Зеландия Еър"
„Нова Зеландия се смята за дом на Средната Земя и „Нова Зеландия Еър" ще се опита да покаже на пътниците магията на живот там".

Няма коментари:

Публикуване на коментар