Блогът харесва ли Ви?

вторник, 31 юли 2012 г.

THE HOBBIT вече е триология!

Питър Джаксън потвърди появилите се миналата седмица слухове, че неговата нова поредица ще се състои не от два, от три филма! Ето какво заяви той в офицалното си съобщение:

Единствено на края на снимките имаш възможността да седнеш и да се насладиш на финалния продукт, който си сътворил. Наскоро аз, Фран и Фил направихме това като гледахме ранен откъс от нашия филм. Ние бяхме наистина доволни от начина, по който всичките елементи се свързваха в история, и особено от изключително развитите герои и кастът, който се е въплътил в тях. Всички от актъорите се интересуват само от един въпрос: Ще имаме ли възможността да разкажем още от историята? И отговорът от наша страна, като създатели и големи почитатели на книгите, не закъснява: Определено да. Ние разбираме колко голяма част от приказката за Билбо Бегинс, Магьосника Гандалф, Джуджетата от Еребор, възходът на Некромансъра и Битката за Дол Гулдур ще остане неразказана ако не поемем този ход. Изключително богатата история зад Хобитът, както и детайлите, които го свързват с Властелинът на пръстените, ни позволяват да разкажем напълно приключенията на Билбо Бегинс и влиянието, което той оказва върху опасното, но и много вълнуващо място, наречено Средната земя.
Така че без да добавям повече неща, от името на New Line Cinema, Warner Bros. Pictures, Metro-Goldwyn-Mayer, Wingnut Films, както и целия екип зад “Хобит”, официално обявявам, че двата планирани филма ще се превърнат в три.
Това наистина се превърна в едно неочаквано пътешествие, или както казва самият Професор Толкин: Приказка, която се развива със самото си разказване.

Поздрави,
Питър Джаксън

Хобит: Неочаквано пътешествие” ще се появи по родните екрани на 14 декември, докато продължението “Дотам и обратно” се очаква от 13 декември следващата година. На вече обявеният трети филм ще можем да се насладим по някое време през лятото на 2014 година.

Няма коментари:

Публикуване на коментар